Heb of werk je bij een bar, café, kroeg, toko, clubhuis, bardancing of een plek waar gebruik gemaakt wordt van viltjes en wil je dolgraag Conversation Coasters zien liggen? Dat horen wij graag! Laat je informeren via info@normaalgesproken.com

Met de Conversation Coasters maken we het praten over moeilijke onderwerpen net even wat makkelijker. De persoonlijke vragen breken het ijs en nodigen uit om gemoedelijk de diepte in te gaan met het gesprek. Uit ons onderzoek blijkt namelijk dat we het lastig vinden erover te beginnen bij vrienden, terwijl het met hen toch juist moet kunnen? Wij geven graag de voorzet.

Zie de Conversation Coasters ook als een uitnodiging om jezelf deze vragen te stellen. Het zijn misschien niet de gezelligste vragen, maar wel van wezenlijk belang om over na te denken. Juist in een levensfase waar je jouw koers bepaalt of nog kunt veranderen, is bij jezelf ten rade gaan over angsten, dromen en drijfveren een aanbeveling.

Het kan zijn dat je schrikt van de antwoorden. Dat is helemaal niet erg, het mag zelfs even pijn doen. Soms hebben we een crisis nodig om daaruit verder te groeien. Wees vooral eerlijk tegen jezelf en je omgeving. Het kan nooit kwaad om hier met een vriend(in) of vertrouwenspersoon via je huisarts of studie over te praten.